Vakantaseren over het Nationale Schoonmaak CadeauJe herkent dat gevoel vast wel, je gaat op vakantie, bent druk bezig met inpakken en van alles regelen. Eigenlijk moet ook het huis nog gepoetst worden voor vertrek. Wat zou het op dat moment handig zijn als iemand anders dat een keer voor je zou doen. Dat is in ieder geval wat wij altijd denken net voor vertrek.

Nationale Schoonmaak Cadeau
Uiteraard zijn wij niet de enigen met zo'n gevoel. En dit is precies het gat in de markt waar Helpling met het Nationale Schoonmaak Cadeau in is gesprongen. Je koopt een schoonmaakbeurt van een aantal uren schoonmaak en je laat je huis lekker poetsen terwijl jij andere dingen kunt doen. Je hoeft het natuurlijk niet alleen te doen als je op vakantie gaat.

Hoe werkt het?
1) Koop online een Nationale Schoonmaak Cadeaubon bij een groot warenhuis (vanaf 27 mei verkrijgbaar). Ze zijn er in varianten van 2, 3, 4 of 6 uur.
2)  Bepaal op de website inhoud en duur van je schoonmaak: Nationale Schoonmaak Cadeau
3) Vul adres en dag in van je gewenste schoonmaakafspraak.
4) Gebruik de unieke code op je cadeaukaart van het Nationale Schoonmaak Cadeau en vul deze in bij "Heeft u een vouchercode?".
5) Geniet van een schoon huis!


Cadeaubon 
Het leuke van het Nationale Schoonmaak Cadeau is, de naam verraadt het al, dat je het ook als cadeaubon kunt geven aan iemand! Vanaf 27 mei is het Nationale Schoonmaak Cadeau online verkrijgbaar bij een groot warenhuis. Uiteraard mag je er ook je zelf mee verrassen ;-)

Winactie
Ik ben door het Nationale Schoonmaak Cadeau gevraagd om te helpen met het breder bekend maken van hun handige nieuwe product. Ik heb ze gesuggereerd om een leuke winactie op de sociale media te starten zodat in korte tijd veel mensen kennis kunnen maken met dit leuke, nieuwe initiatief.

Doe mee
Het Nationale Schoonmaak Cadeau start daarom in samenwerking met Helpling met een leuke winactie.  Helpling verloot een aantal Schoonmaak Cadeaubonnen onder alle mensen die de Facebookpagina Nationale Schoonmaak Cadeau een "Vind ik leuk" geven en delen. Comments zijn natuurlijk ook welkom. Of op twitter @Nlschoonmaakcadeau gaan volgen en de actietweet retweeten.  Als je Nationale Schoonmaak Cadeau op zowel facebook als twitter gaat volgen, verdubbel je je kansen uiteraard! Aan het eind van de actieperiode (27 mei) wordt bekend gemaakt wie de winnaars zijn.

De Schoonmaak Cadeaubonnen voor deze winactie worden ter beschikking gesteld door Helpling.
Stel je voor, je wint met deze #winactie een schoonmaakbeurt van 3 uur door de professionals van Helpling! Ik zou het wel weten, ik ga lekker vakantaseren over het Nationale Schoonmaak Cadeau en hen volgen op twitter en facebook!

Meer weten over dit nieuwe initiatief? Ga naar de website:
Nationale Schoonmaak Cadeau

Daar staat ook meer informatie over Helpling.