Kerstvakantaseren over Het Vennenbos?

Zit je al een tijdje te #kerstvakantaseren en heb je nu ineens zin om er in de Kerstvakantie er nog lekker op uit te gaan, dan heb ik goed nieuws voor je! Ik heb namelijk uit hele betrouwbare bron gehoord dat er de komende weken nog een aantal bungalows vrij zijn op Landal Het Vennenbos. Met hele interessante last minute kortingen! (wil je meteen door naar de last minutes van dit park? Klik hier: Last Minutes Het Vennenbos

Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat dit een erg mooi en lekker Landal park is, zeker ook met kinderen. We zaten er vorig jaar in deze tijd van het jaar en genoten er met volle teugen!

Subtropisch #vakantaseren?
Het Vennenbos is een van de 2 Landal parken met een subtropisch zwembad. Dus er is ook altijd iets te doen als het weer even niet zo mee zit. Met een paar glijbanen en golfslagbad kun je lekker genieten terwijl het buiten guur is. Lekker met een boekje in een ligstoel, terwijl de kinderen zich vermaken met spetteren en plonzen!

Op Het Vennenbos vindt dit jaar ook de Nieuwjaarsplons plaats in samenwerking met  RTL Telekids. Verder kun je op de overdekte plaza genieten van allerlei optredens met natuurlijk Bollo en Puk en Pelle.

En als je even geen zin hebt om te koken, schuif je lekker aan bij een van de restaurants. Met onder meer voor de kids, Spaghetti met Bollo-naise saus ;-)

Ik zal jullie niet langer ophouden! Zin om het #kerstvakantaseren om te zetten in een echte boeking? DAT KAN HIER: LANDAL HET VENNENBOS