Weer of geen weer, het is altijd vakantaseerweer


Alle schoolvakanties zijn achter de rug, de kinderen gaan weer naar school. Wij hebben een heerlijke vakantie achter de rug. Lekker kamperen in Frankrijk en Spanje. Dit keer hadden we geen plannen vooraf en hebben we ons laten leiden door waar het weer er goed uit zag. Af en toe keken we met medelijden op de buienradar en zagen we weer de zoveelste buiige dag in Nederland. Helaas was dit ook het geval op de dag dat we terugkwamen. Het lijkt wel of het altijd slecht weer is, als je terugkomt van je vakantie.

Inmiddels ben ik zelf weer anderhalve week aan de slag en zien de weersvooruitzichten voor de komende dagen er super uit. Bij mij roept dat de vraag op bij welk weer mensen het meest vakantaseren, bij slecht weer of juist bij mooi weer. Bij slecht weer verplaats je graag je gedachten naar het zonnetje dat ergens achter de wolken zit te stralen. Bij mooi weer denk je vaak, daar moet ik even snel van profiteren! Kortom weer of geen weer, het is altijd vakantaseerweer!

Dus nu is het moment om toch nog even te profiteren van het mooie weekend dat eraan komt. Misschien een last minute op een van de Landal Parken?
> Last Minutes Landal GreenParks