Echt Landal euhh Hema

Vandaag ben ik een dagje vrij in plaats van woensdag en dan zit ik vaak wat te vakantaseren achter mijn computer. Een van de volgers van @vakantaseren stuurde mij een bericht over de Landal Bungalowweken actie bij:

 

Inderdaad een actie bij de Hema voor Landal bungalows. En wat voor eentje!!! Je kunt bij de Hema een voucher kopen voor 125€. Deze voucher kun je gebruiken voor een Landal bungalow in een groot aantal parken. De schoonmaak- , reserverings- en bedlinnenkosten zijn inbegrepen! (alleen de toeristenbelasting moet je nog wel betalen).

Dat wordt denk ik de Hema-actie van het jaar. Je zal wel gek zijn als je hier geen gebruik van maakt. Voor meer info over de actie kijk hier (link is verwijderd omdat de actie is afgelopen) 

Daar vind je ook de parken die meedoen en de periodes tot wanneer je kunt kopen en verzilveren. Aarzel niet te lang want ook hier zal gelden: OP=OP!

n.b. Deze actie is geldig voor aankomsten van 30 oktober 2014 tot 26 april 2015 (m.u.v. vakantie- en feestdagenperiodes)